The Chiara Ferragni flirting collectie

Chiara Ferragni is inmiddels een begrip in de wereld van mode en fashion. In 2009 begon deze Italiaanse haar blog, genaamd ‘The Blonde Salad’, om haar gevoel en passie voor mode te delen. Inmiddels is The Blonde Salad uitgegroeid tot een van de populairdere websites met inmiddels al miljoenen bezoekers. Het runnen van haar blog en het updaten van alle social media zijn dan ook dagtaken geworden. Zodoende zijn er meerdere hoofdkantoren waar alle werkzaamheden omtrent The Blonde Salad en Chiara Ferragni plaatsvinden en heeft zij een groot aantal personeelsleden in dienst genomen om haar te ondersteunen.

De afgelopen jaren is niet alleen haar blog wereldberoemd geworden, maar ook is Chiara zelf tot een echte A-list celebrity uitgegroeid. Zo heeft ze, onder andere, een campagne gedaan voor Louis Vuitton en heeft ze op de cover, ja echt, van de Vogue gestaan. Hoe cool is dat?! Daarnaast verschijnt ze op de beste feestjes en is ze ieder seizoen van de partij bij de verschillende Fashion weeks. Wanneer zij arriveert, zijn direct alle ogen op haar gericht. Tientallen fotografen en fans volgens haar voor een kiekje of selfie. Charia Ferragni is populairder dan ooit!

Chiara Ferragni Bron foto: The Blonde Salad
Chiara Ferragni
Bron foto: The Blonde Salad

Naast haar blog heeft Chiara nog een heel ander tof project lopen, namelijk haar eigen collectie. De Chiara Ferragni schoenencollectie is opgezet in 2010 met als doel om schoenen te maken waarmee een vrouw op elke plek en bij iedereen aan kan komen. Omdat de ontwerpen een mix zijn van iconische elementen en hedendaagse trends, zijn de schoenen voor iedere gelegenheid geschikt. De inspiratie haalt Chiara uit de vele reisjes die zij maakt, de concerten en musea die zij bezoekt en de trends die zij overal te wereld ziet.

In het jaar 2014 heeft het merk een grote sprong gemaakt wat betreft verkoopcijfers en marketing. De iconic ‘Flirting’ slippers werden dat jaar op de markt gebracht en in meer dan 200 grote winkels wereldwijd verkocht. Vanaf dat moment is de Flirting collection een echte hype geworden in de wereld van fashion. Deze Flirting slippers, open schoenen met lekker veel glitters, zijn gemaakt van echt leer en worden handgemaakt in Chiara’s geboorteland Italië. Kwaliteit is dus gegarandeerd!

Sinds 2015 is de Flirting collectie uitgebreid van alleen schoenen naar ook T-shirts en accessoires. Zo kunnen we nu alle festivals af met een stoere leren rugzak en onze telefoon beschermen met een glamourous hoesje. Bovendien is het Flirting T-shirt de ideale manier om je crush aan de haak te slaan 😉 Hieronder een aantal van mijn favoriete items uit de collectie. Op de site van Chiara Ferragni kun je de gehele collectie bekijken en bestellen.

Flirting slippers - € 205
Flirting slippers – € 205
Flirting Backpack - € 380
Flirting Backpack – € 380
Flirting Tshirt - € 110
Flirting T-shirt – € 110
Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s